T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akçakale Halk Eğitimi Merkezi

Mustafa GÜNDÜZ - Müdür

Biyografisi.

 

            Mustafa GÜNDÜZ, 1988 yılında, Şanlıurfa´da doğdu. İlkokulu Onbirnisan Mektebinde okudu. Öğrenimini Onbirnisan Ortaokulu ve Suruç Anadolu lisesinde sürdürdü. 2009 da girdiği Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesini, aynı yıl Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulunu kazanınca, tercihini bu yönde kullandı. 2013 yılında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni  olarak Harran Üniversitesinden derece ile mezun oldu.

 

           Mustafa GÜNDÜZ 2013-2016 yılları arasında Hatice Gelener Ortaokulunda Beden Eğitimi Öğretmeni, 2016-2017 yılında  Yamaçaltı Ortaokulunda Yedek Subay Öğretmen olarak görev yaptı. 2017 yılında Eyyubiye Anadolu İmam Hatip Lisesine  Formatör Öğretmen olarak görevlendirildi. Aynı yıl Şanlıurfa Spor Lisesi Uygulama ve Mülakat Sınavlarını başarıyla bitirip, 2018 yılına kadar bu okulda görev yaptı. 2018 yılında iller arası tercih ile Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesine atandı. 2019 da Yapılan MEB EKYS sınavında başarılı olması üzerine Türk-Fransız Kardeşlik  Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Okul Müdür Vekilliği görevini de başarı ile yönettikten sonra Covit-19 salgını nedeniyle ailesinin isteği üzerine memleketine tayin oldu. Onbirnisan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni iken Suruç İlçe Milli Eğitimin teklifi üzerine Selahaddin Eyyubi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde 2022 yılına kadar  Koordinatör Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı yıl girdiği M.E.B EKYS sınavlarında başarılı olunca Birecik Mesleki Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Spor Kariyeri olarak Beden Eğitimi Mesleğinin haricinde Türkiye Tenis Federasyonu Antrenörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Lisanslı Sporcusudur. Hobi Amaçlı Kısa Sap Bağlama çalan Mustafa GÜNDÜZ. Türk Halk Müziği ve Türkü sevdalısıdır. 

HİZMET İÇİ FAALİYETLERİ KISACA;

- Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı Semineri

- Gençlerle İletişim Semineri

- Okul Kültürünün Geliştirilmesi Semineri

- Özel Yetenekli Öğrencilerin Ayırt Edici Özellikleri Semineri

- İlk Yardım Eğitimi Kursu

- Motorlu Taşıt Sürücüleri Uygulama Sınavı Sorumlusu Kursu

- Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme (SRC) Teorik ve Uygulama Sınav Sorumlusu Semineri

- okul tabanlı afet eğitimi semineri 

- Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu

- Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu)

- Fatih Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu

- ADAYLIK HAZIRLAYICI EĞİTİM KURSU

- ADAYLIK TEMEL EĞİTİM KURSU .... 

Olarak özetlenebilir.

Eyyubiye Anadolu İmam Hatip Lisesindeki görevindeyken Kaymakamlık Makamı tarafından 2018de, BAŞARI BELGESİ, Pandemi Sürecindeki Filyasyon Çalışmaları ve görev sorumluluğundan dolayı Bakanlık Tarafından ikinci kez BAŞARI BELGESİ, Toplamda Üçünce kez BAŞARI BELGESİ almasından dolayı Birecik Kaymakamlığı Tarafından  Üstün Başarı Belgesine layık görüldü.

 

Okulumuza, 2023 M.E.B.EKYS Sınavı ile Müdür olarak atanan Mustafa GÜNDÜZ, okulumuzdaki görevine devam etmektedir.